Raffles Maldives Meradhoo

Male, Maldive
Gaafu Alifu Atoll / Meradhoo Island
Situat pe 2 insule din atolul Gaafu Alifu, Raffles Maldive Meradhoo este un hotel ecologic, care oferă WiFi gratuit și 2 experiențe distincte de lux: o insulă privată cu nisipuri albe, lagună turcoaz și verdeață luxuriantă, lansată în mai, și o enclavă lacustră orientată spre est și vest pentru a beneficia de răsărituri maiestuoase și apusuri, cu lansare în luna septembrie. Oaspeții au acces la un centru spa deasupra apei, o vilă cu servicii de manichiură și pedichiură, un centru de yoga și o sală de fitness deasupra apei.

Localizare

Situat pe 2 insule din atolul Gaafu Alifu, Raffles Maldive Meradhoo este un hotel ecologic.


Facilitati Hotel

WiFi gratuit și 2 experiențe distincte de lux: o insulă privată cu nisipuri albe, lagună turcoaz și verdeață luxuriantă, lansată în mai, și o enclavă lacustră orientată spre est și vest pentru a beneficia de răsărituri maiestuoase și apusuri, cu lansare în luna septembrie. Oaspeții au acces la un centru spa deasupra apei, o vilă cu servicii de manichiură și pedichiură, un centru de yoga și o sală de fitness deasupra apei.

Thari este un restaurant deschis pe toată durata zilei, unde oaspeții pot profita de atmosfera deschisă și relaxantă, în timp ce iau masa la malul mării. The Firepit este locul unde oaspeții se pot bucura de o experiență unică pe plajă, la restaurantul de la Raffles Maldives Meradhoo, care oferă preparate la grătar, cocktailuri răcoroase și o listă de vinuri excepțională.
Yuzu servește preparate din bucătăria peruviano-japoneză, iar barul Yapa Sunset este situat deasupra apei şi îşi găseşte inspiraţia în băuturile naționale ale Americii de Sud și ale Japoniei. Oaspeții pot savura cocktailuri și șampanie la barul Long.

La proprietate pot fi organizate activităţi precum snorkelling, cu echipamente gratuite, și scufundări.


Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu fierbător de apă. Camerele includ o baie privată. La Raffles Maldive Meradhoo fiecare cameră are aer condiționat și TV cu ecran plat. Afară pe terasă, o piscină privată și un duș în aer liber sunt perfecte pentru nopțile înstelate temperate. Fiecare terasă a vilelor situate deasupra apei are un panou de sticlă în podea, prin care oaspeţii pot admira viața marină plină de culoare.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa conform hotel

Taxe Aeroport

Transport avion Compania FLY DUBAI

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Raffles Maldives Meradhoo, Male, Maldive