Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR 280 00 EUR
pers/pachet
23-27.12.2022

Crăciun la Bansko

 

Ziua 1:

23.12.2022 

Plecare ora 07:30 din București (Piața Unirii- Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul București - Ruse - Veliko Târnovo - Sofia - Bansko

Oprim în Veliko Târnovo, unde luăm prânzul și vizităm Muzeul Iluziilor, după care ne îndreptăm spre Bansko.

Cazare și cină la hotel Orbilux 3* în Bansko.

Ziua 2:

24.12.2022

După micul dejun, avem timp liber de vizitat stațiunea și de urcat pe munte cu telegondola sau pentru relaxare în hotel, la piscină sau saună.

Bansko este un oraș și o renumită stațiune de schi situată în sud-vestul Bulgariei, la poalele Munților Pirin, la o altitudine de 925 metri deasupra nivelului mării. Munții Pirin se întind pe o lungime de circa 80 km și o lățime de max. 40 km, se află în partea de sud-vest a Bulgariei. Aici s-au născut mai mulți oameni de cultură ai Bulgariei, precum poetul Nikola Vaptsarov și iluminiștii Paisie de la Hilandar și Neofit Rilski. 

Cazare și cină la hotel Orbilux 3*

Ziua 3:

25.12.2022

După micul dejun, timp liber de vizitat stațiunea și de urcat pe munte cu telegondola sau pentru relaxare în hotel, la piscină sau saună.

Cina de Crăciun în intervalul 20:00-24:00 include masa festivă, muzică asigurată de DJ și pachet de băuturi:

2 pahare de vin (alb/rosu) ; 1 pahar de rachie (50ml) ; 2 sticle de suc (250ml x2) ; 1 sticlă de apă minerală.

Ziua 4:

26.12.2022

După micul dejun, timp liber de vizitat stațiunea și de urcat pe munte cu telegondola sau pentru relaxare în hotel, la piscină sau saună.

Cazare și cină la hotel Orbilux 3*

Ziua 5:

27.12.2022 – BANSKO - BUCURESTI

Mic dejun,

Plecăm spre Mânăstirea Rila. Tradiția spune că fondatorul mănăstirii a fost pustnicul Sf. Ivan din Rila, al cărui nume îl poartă, în timpul domniei țarului Petru I (927-968), Mănăstirea Rila a fost reconstruită în poziția sa actuală de un boier pe nume Hreliu Dragovola în secolul al XIV-lea. Sosirea otomanilor la sfârșitul secolului al XIV-lea a fost însă urmată de numeroase raiduri și de distrugerea mănăstirii pe la mijlocul secolului al XV-lea. Datorită donațiilor efectuate de Biserica Ortodoxă Rusă și mai precis de mănăstirea Rusicon de la Muntele Athos, mănăstirea Rila a fost reconstruită la sfârșitul secolului al XV-lea de trei frați din zona Kiustendilului, care au adus și moaștele sfântului Ivan din Rila.

Sosim în București în cursul serii, în funcție de trafic și de formalitățile vamale.

 

TARIFUL INCLUDE:

• Transport cu autocar clasificat pentru trafic international.
• 4 nopti cazare cu demipensiune + Cina festiva de Crăciun la hotel Orbilux 3* in Bansko.
• Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
• Ghid local

TARIFUL NU INCLUDE:

• Asigurarea medicală (nu este obligatorie, dar o recomandam).
• Intrarile la obiective
• Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi locali): 5 EURO/persoana se practica si se achita la sosirea in tara de destinatie;

SUPLIMENTE și REDUCERI:

• Copiii pana in 12 ani neimpliniti  la data plecarii au reducere de 30 euro (valabil in cazul in care impart camera cu 2 adulti).

NOTA:

• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a 2-a bancheta in ordinea achitarii avansului.
• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditiile meteo, sau alte motive obiective.
● Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor  detalii.
● Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
● Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu  acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
• Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
• Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti
• Tariful este valabil pentru un numar de minim 30 turisti.
• Pentru REZERVARE se achită un avans (specific fiecarei excursii), direct pe site cu plata online sau se transmite un email la rezervari@luxuriatrans.ro sau  prin depunere directa la orice sucursala a Bancii Transilvania (fara comision bancar) prin internet banking sau transfer bancar in conturile: Lei: RO43BTRLRONCRT0209789901 sau Euro: RO90BTRLEURCRT0209789901 sau  la 0734489107 prin SMS, Whatsapp si telefonic iar diferenţa se achita cu 10 zile înaintea plecării.
Agentia Luxuria Trans & Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate la OMNIASIG, nr.  I 56597, valabila pana la 31.12.2022, Licenta de Turism pentru Agentie de Turism TOUROPERATOARE din 21.06.2013 reinnoita in 15.01.2019 cu nr. 563 si este operator de date cu caracter personal nr. 33054 din 01.10.2014.
Cu noi sunteti in deplina siguranta deoarece avem Autocare si Microbuze proprii ce indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

ATENTIE :

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

OBSERVATII:

• tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
• clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
• agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
• conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
• efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site) ;
• prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata cu vouchere si carduri de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances, si Sodexo - Turist pass)

• CONDITII FINANCIARE: 

TERMENE DE PLATA:

Minim 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
Minim 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii; 
Diferenta din pretul pachetului turistic cu minim 25 zile inaintea plecarii.
Excursiile de o zi se achita integral la rezervare.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 25 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

• CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

- 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii; 
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

IMPORTANT!
Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Nota:
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de Luxuria Travel (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete Luxuria Travel in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • autocar
 • cazare
 • masa
 • Demipensiune
 • ghid
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • Cultura si Istorie
 • Natura si Salbaticie
 • Traditii si Obiceiuri

Facilitati unitate de cazare

 • wifi
 • parcare
 • piscina interioara
 • restaurant
 • bar
 • spa
 • incalzire

Facilitati camera

 • wifi
 • tv
 • aer conditionat
 • balcon la unele camere
 • dus
 • prosoape
 • uscator de par
 • frigider

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Loc în camera dublă/triplă
Transport autocar și cazare cu demi-pensiune Cina festiva de Craciun
- 1 adult
23 Dec - 27 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
100 EUR pana la 07.12.2022
180 EUR pana la 13.12.2022
EUR28000EUR
Cameră dublă
Transport autocar și cazare cu demi-pensiune Cina festiva de Craciun
- 2 adulti
23 Dec - 27 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
200 EUR pana la 07.12.2022
360 EUR pana la 13.12.2022
EUR56000EUR
Camera dublă/triplă
Transport autocar și cazare cu demi-pensiune Cina festiva de Craciun
- 2 adulti + 1 copii (2 - 11.99)
23 Dec - 27 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
300 EUR pana la 07.12.2022
510 EUR pana la 13.12.2022
EUR81000EUR
Cameră triplă
Transport autocar și cazare cu demi-pensiune Cina festiva de Craciun
- 3 adulti
23 Dec - 27 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
300 EUR pana la 07.12.2022
540 EUR pana la 13.12.2022
EUR84000EUR