Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Pelerinaj la mănăstirile din Dobrogea - 27.11.2022

RON 139 00 RON

Dobrogea este un tărâm încărcat de istorie și spiritualitate creștină, fiind locul unde Sfântul Apostol Andrei a început să predice învățăturile Mântuitorului. Plecăm din București și, odată ce trecem Dunărea cu bacul, drumul pitoresc de la Ostrov la Constanța este presărat cu o salbă de mănăstiri ortodoxe. Dintre acestea, le vom vizita pe cele de la Dervent, Lipnița, Ion Corvin (Peștera Sf. Apostol Andrei) și Adamclisi. În imediata apropiere a acesteia din urmă, doritorii pot vizita ruinele cetății romane Tropaeum Traiani și monumentul triumfal ridicat în cinstea împăratului Traian, cuceritorul Daciei.

Micul dejun va fi servit în trapeza mănăstirii Dervent, iar masa de după-amiază la un restaurant din localitatea Adamclisi (ambele sunt opționale și contra cost). Vom opri pe traseu la un apicultor local, producător de miere naturală de salcâm, pentru a-i gusta produsele.

 

Programul excursiei :

Ora 06:30 întâlnire la baza Dealului Mitropoliei din București, unde vă așteaptă ghidul însoțitor și plecăm pe traseul București – Ostrov – Dervent - Lipnița - Adamclisi, cu retur pe același drum. Sosire în București, în jurul orei 21:30.

 

TARIFUL INCLUDE:

• Transport cu autocar clasificat pentru turism

• Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu.

• Asigurare de călătorie și bagaje pe timpul transportului.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

• Asigurarea medicală și storno (nu este obligatorie, dar o recomandăm).

• Gustarea de la Dervent și masa de la Adamclisi.

 

Tarife copii:
Copiii sub 2 ani călătoresc gratuit
Copiii între 2 și 12 ani - 119 lei
Copiii 12+ plătesc prețul integral

Grup minim 30 de persoane
În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la altă excursie;

NOTĂ:
• Locurile în autocar se distribuie începând cu a 2-a banchetă, în ordinea achitării avansului.
• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta structura programului. Obiectivele menționate în program pot fi înlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agenție sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, condițiile meteo, sau alte motive obiective.
● Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită de ministerul de resort al țării respective. În oferta agenției, tipul de cameră prezentat nu este întotdeauna cel pentru camera standard! În mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard, vă rugăm sa accesați pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup. Hotelierii pot solicita plăți suplimentare pentru utilizarea facităților din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscină, etc.) Vă rugăm ca, în momentul sosirii la hotel, să solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
● Situații de forță majoră și neprevazute, cum ar fi: războaie, cutremure, greve, fenomene naturale și meteo deosebite ,etc., nu obligă agenția la despăgubiri sau compensații.
● Pentru retragerile din orice motiv înaintea plecării, se aplică penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomandă încheierea asigurării STORNO, valabilă pentru situații deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: îmbolnăviri, deces, furtul/distrugerea pașaportului sau a cărții de identitate.
• Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificări în funcție de sezonul turistic, biletele pentru intrări se plătesc la fața locului.
• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. În funcție de durata fiecarei vizite și de întârzierile turiștilor peste timpul alocat de către însoțitorul de grup pentru fiecare obiectiv în parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
• Persoanele care se înscriu singure și pentru care agenția nu găsește un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile înainte de plecare.
• Pentru REZERVARE se achită un avans (specific fiecărei excursii), direct pe site, cu plata online sau se transmite un email la rezervari@luxuriatrans.ro sau prin depunere directă la orice sucursală a Băncii Transilvania (fără comision bancar) prin internet banking sau transfer bancar în contul:

Lei: RO43BTRLRONCRT0209789901 sau Euro: RO90BTRLEURCRT0209789901 sau la 0734489107 prin SMS, Whatsapp și telefonic, iar diferenţa se achită cu 10 zile înaintea plecării.

Agentia Luxuria Trans & Travel deține polița de asigurare în caz de insolvabilitate la OMNIASIG, nr. I 56597, valabilă până la 31.12.2022, Licența de Turism pentru Agenție de Turism TOUROPERATOARE din 21.06.2013 reînnoită în 15.01.2019 cu nr. 563 și este operator de date cu caracter personal nr. 33054 din 01.10.2014.

Cu noi sunteți în deplină siguranță, deoarece avem Autocare și Microbuze proprii ce îndeplinesc condițiile legale pentru transport intern și internațional.

 

OBSERVAȚII:
• tarifele de intrare la obiectivele turistice se achită la fiecare în parte, în moneda locală, și se pot modifica de către autoritățile locale, independent de agenție;

• conform reglementărilor internaționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali;
• agenția nu este răspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente;
• efectuarea parțială sau integrală a oricărei sume prin intermediul bancar reprezintă acceptarea pe deplin a termenilor și condițiilor prevăzute în contractul de prestării servicii turistice (disponibil pe site);
• prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii turistice încheiat.

Pentru pachetele turistice din România acceptăm plata cu vouchere și carduri de vacanță (Edenred - Ticket vacanță, Cheque Vacances și Sodexo - Turist pass)

 

• CONDIȚII FINANCIARE: 

TERMENE DE PLATĂ:

Minim 20% din prețul pachetului turistic la înscriere;
Minim 30% din prețul pachetului turistic cu minim 60 zile înaintea plecării; 
Diferența din prețul pachetului turistic cu minim 25 zile înaintea plecării.
Excursiile de o zi se achită integral la rezervare.
Procentul aferent primei plăți se va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 25 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.
În cazul nerespectării termenelor de plată, Agenția își rezervă dreptul de a anula rezervarea.

 

• CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI:

- 20% din prețul pachetului turistic, dacă renunțarea se face în intervalul 90 zile - 60 zile înaintea plecării; 
- 50% din prețul pachetului turistic, dacă renunțarea se face în intervalul 59 zile - 30 zile înaintea plecării; 
- 80% din pretul pachetului turistic, dacă renunțarea se face în intervalul 29 zile - 15 zile înaintea plecării;
- 100% din prețul pachetului turistic, dacă renunțarea se face într-un interval mai mic de 15 zile calendaristice înainte de data plecării sau pentru neprezentarea la program.

 

IMPORTANT! Vă reamintim că încheierea unei Asigurari STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

 

Notă: În situația în care măsurile luate de autorități impun restricții de călătorie care îngreunează sau fac imposibilă onorarea pachetului de servicii de călătorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de Luxuria Travel (considerat anexă la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de călătorie, pentru întreaga sumă achitată). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervări pentru orice pachete Luxuria Travel, în calitate de organizator. În cazul utilizării voucherului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Servicii

  • Circuit
  • autocar
  • Mic dejun
  • ghid
  • insotitor de grup

Tema

  • Cultura si Istorie
  • Traditii si Obiceiuri

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!